البطاطس الحاره
مقادير البطاطس الحاره :-
1.8 كجم بطاطس للشوى
ربع كوب زيت زيتون
ربع كوب زيت زيتون
15 فص ثوم مهروس
كوب كزبره طازجه مقطعه
ملعقه صغيره فلفل حلو
ملح - فلفل اسود
ملعقه صغيره فلفل حارمطحون
طريقه تحضير البطاطس الحاره :-
نقوم بتحضير مكونات طبخ البطاطس الحاره ثم يسخن الفرن على درجه حراره 230 درجه مئويه ثم نقوم بغسل البطاطس وتدعك وتقطع قطع سميكه دون تقشيرها ثم توضع فى صينيه كبيره للشوى ونقوم بوضع الثوم والكزبره المقطعه والبهارات والزيت ثم نقوم بمزج الخليط مع البطاطس جيدا باليد ثم تدخل الفرن لمده 20 دقيقه او حتى تقرمش وتصبح ذهبيه اللون تقلب البطاطس لتشوى فى جميع الاتجاهات تخرج البطاطس الحاره من الفرن وتقدم البطاطس الحاره ساخنه .
تعليقات
إرسال تعليق